Keitä me olemme ja miksi valita meidät?

Emme ole puhuvia päitä. Emme ole chattirobotteja. Emmekä taatusti soita sinulle hissimusiikkia silloin kun yrität meitä puhelimitse tavoitella.

Olemme ihan tavallisia ihmisiä, vajaa kolmikymppinen yrittäjäpariskunta Savosta. Hoidamme sinun vakuutusasiasi ihan kuin omamme – tiedät tasan tarkkaan mitä saat, räätälöimme kaiken juuri sinun tarpeitasi vastaamaan. Me tarjoamme turvaa, emme mitään turhaa. Pyrimme selvittämään ja poistamaan mahdolliset päällekkäisyydet, kartoittamaan sinun todellisen vakuutustarpeesi ja tarjoamaan niihin tarpeisiin parasta mahdollista ratkaisua. Ja mikä tärkeintä, olemme käytettävissäsi myös vakuutusten vaihtamisen jälkeen!

Meidän kauttamme saa kaikki vakuutukset niin niin yksityishenkilöiden kuin pienten yritystenkin tarpeisiin. Alalla olemme olleet vuodesta 2016 ja kuluneiden vuosien aikana olemme palvelleet tuhansia asiakkaita.

Vaikka vakuutusten myyminen onkin hauskaa puuhaa, teemme muutakin. Vapaa-ajalla urheilemme kuntosalilla, matkustelemme ja harrastamme kulttuuria (eli katsomme Netflixiä). Myös kalastus, eläimet ja kauniit autot ovat lähellä sydäntä meidän perheessämme. Ihan samanlaisia ihmisiä siis olemme kuin sinäkin, ota yhteyttä ja ylläty positiivisesti!

Hoidetaan vakuutusasiasi kuntoon helposti ja nopeasti